Steunpunt huiselijk geweld

Hoe weet je of je toe bent aan een ooglidcorrectie?

Geplaatst op

Mensen hebben, sinds de uitvinding van de spiegel, vaak dat ze bezig zijn met hun uiterlijk. De spiegel heeft ervoor gezorgd dat we, net als anderen, kunnen zien hoe we eruit zien. Ondanks het feit dat we onze mooie gezichtstrekken zien, focussen we toch vaak op de dingen die we niet mooi vinden. Dit zorgt ervoor dat iemand zich steeds meer gaat ergeren aan een deel van hun gezicht. Er zijn gelukkig veel opties om hier iets aan te (laten) veranderen. Een van die opties bespreken we graag met je in deze blog: een ooglidcorrectie. Want hoe weet je of je toe bent aan een ooglidcorrectie? Lees het in deze blog.

Een heel persoonlijk besluit

Laten we beginnen met duidelijk te stellen dat het besluit om een ooglidcorrectie te laten doen, een zeer persoonlijke is. Dat betekent dat het antwoord op bovengenoemde vraag is: hoe weet je of je toe bent aan een ooglidcorrectie? Nou, als je dat zelf vindt!

Medische noodzaak

Een ooglidcorrectie hoeft echter niet altijd om enkel cosmetische redenen te worden overwogen. Er bestaan ook ooglidcorrecties die uitgevoerd moeten worden omdat het medisch noodzakelijk is. Een veel voorkomend voorbeeld van een medische noodzaak om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, is hangende oogleden die een deel van het gezichtsveld obstrueren. 

Vraag om medisch advies

Als laatste willen we je graag meegeven dat het belangrijk is om goed medisch advies in te winnen zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Daarvoor is het cruciaal dat je in gesprek gaat met een cosmetisch arts of medisch specialist op dit gebied. Graag willen wij je adviseren om, in het kader van goede informatievoorziening, in gesprek te gaan met de specialisten van ooglift.nl. Op hun website tref je de verschillende manieren aan waarop je met de medische professionals in contact kunt komen. Deze experts op het gebied van ooglidcorrecties (zowel bovenooglid, als onderooglid) zullen je graag te woord staan om uit te zoeken of zij jou kunnen helpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden